Alla vi i styrelsen för Tillsammans Gör Vi Skillnad #TGVS vill önska alla en riktigt God Jul. Som av en händelse hände mycket idag, dagen före julafton, bland annat att vi som förening fick ett bankkonto. Det kanske inte ter sig som en stor sak men det möjliggör så mycket för oss.

Vi skickar ett extra varmt God Jul till alla medlemmar och andra som har donerat till alla de hundratals julklappar vi har kunnat dela ut till barn runt om i Västerås. Klapparna har uppskattats mer än ni någonsin kommer att få veta. Ett stort tack till alla som har ställt upp med sin tid för att slå in och leverera julklapparna.

Tack också till alla som under dessa månader donerat pengar, kläder m.m., alla fantastiska människor som sorterat och fixat inför beställningar och evenemang, samt alla företag och organisationer som valt att samverka med oss för tillsammans gör vi skillnad!

Speciellt vill vi säga God Jul till alla nya västeråsare även om vi vet att många av er inte firar jul. Men julens budskap om familj, gemenskap, värme och generositet tror vi är universella.

God Jul!

Cicilia Sedvall, Ordförande Tillsammans Gör Vi Skillnad #TGVS